Sme experti na porovnávanie cien!

Grizly Trstinový cukor BIO 500 g

Grizly Trstinový cukor BIO 500 g
 

Najlepšie ceny

od 1,69€

 

Informácie o tovare

Výrobca GRIZLY
EAN/UPC Kód 8595678410289

1,69€ 1,69€ 1
1,69€
0 0

Hodnotenie a recenzie

Pridajte recenziu  

Predajne, ktoré predávajú tento tovar:
grizly.sk
Slovensko
Cena:
1,69€

Detail Grizly Trstinový cukor BIO 500 g

Grizly Trstinový cukor BIO 500 g Administratívne zaradenie: Prírodné sladidlá Zloženie: Trstinový cukor * 100% (250-500 ICUMSA) * CZ-BIO-003 produkt ekologického poľnohospodárstva Krajina pôvodu: Kolumbia Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste. Balenie: znovu uzatvárateľné PP obal alebo vákuovania v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvakuování, ktoré neovplyvní kvalitu) Vlastnosti a výhody: Trstinový cukor sa získava z cukrovej trstiny, rastliny radiacej sa k vytrvalým trávam. Trstina vyzerá podobne ako tŕstie, dorastá do výšky až šiestich metrov a darí sa jej prevažne v tropických a subtropických podmienkach. Vnútri rastliny sa nachádza dreň so šťavou s obsahom cukrov. Sladká šťava, z ktorej sa trstinový cukor vyrába, sa získava drvením a lisovaním stebla. Cenným odpadom pri výrobe cukru je melasa bohatá na minerálne látky a ďalšie prospešné látky. Trstinový cukor má oproti klasickému repnému sladšiu dochuť a karamelovo ovocná aróma, podlieha rozdielnemu spracovaniu, nie je bielený a čo je najdôležitejšie, obsahuje melasu. Biopotraviny vždy prechádza systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich prírodnú biokvalitu docenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia. Použitie: Trstinový cukor môžete pridať tam, kde by ste bežne použili klasický biely cukor. Má totiž takmer rovnaké vlastnosti, len aromaticky sa ľahko líši, má karamelovo ovocný nádych. Je vhodný na osladenie nápojov, pokrmov aj na pečenie. Trstinový cukor je zdravšou verziou klasického bieleho cukru. Vyrába sa z cukrovej trstiny, ktorá obsahuje melasu, takže v sladidle z nej nájdeme mimo sacharózu tiež fruktózu, glukózu a minerálne látky.