Sme experti na porovnávanie cien!

GRIZLY Pohanka lámanka 1000 g

GRIZLY Pohanka lámanka 1000 g
 

Najlepšie ceny

od 3,99€

 

Informácie o tovare

Výrobca GRIZLY
EAN/UPC Kód 8595678410234

3,99€ 3,99€ 1
3,99€
0 0

Hodnotenie a recenzie

Pridajte recenziu  

Predajne, ktoré predávajú tento tovar:
grizly.sk
Slovensko
Cena:
3,99€

Detail GRIZLY Pohanka lámanka 1000 g

GRIZLY  Pohanka lámanka 1000 g Administratívne zaradenia: Obilniny a výrobky z nich Zloženie: Pohánka lámanka 100% Krajina pôvodu: Poľsko Skladovanie: Uchovajte v suchu a chlade Balenie: znovu uzatvárateľné PP obal alebo vákuovania v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvakuování, ktoré neovplyvní kvalitu) Vlastnosti a výhody: Pohánka má svoj pôvod v Himalájach. K nám sa dostala v 12. storočí a svoj názov si získala vďaka pohanským nájazdníkom, ktorí ju do Európy rozšírili. Patrí medzi prirodzene bezlepkové a ľahko stráviteľné potraviny. Je bohatým zdrojom komplexných sacharidov, ale aj vlákniny, ktorá prispieva k správnemu tráveniu a pomáha regulovať hladinu cukru v krvi. Ďalej obsahuje cenné vitamíny predovšetkým skupiny B a E a minerálne látky, kde najvýznamnejšia je rutín. Použitie: Pohánka chutí skvele slano aj na sladko. Pohánka lámanka je ideálna na prípravu kaše.Dá sa zmiešať s čerstvým alebo so sušeným ovocím (slivky, marhule, brusnice) alebo oriešky (mandle, kešu, para orechy) a semienkami (ľanové, šalvie, slnečnicové). Variant existuje celý rad. Môžete ju ešte ochutiť kakaom, medom alebo sirupom . Takto si pripravíte sýte a nutrične hodnotné raňajky alebo desiatu. Naslano môže slúžiť ako príloha ochutená bylinkami a cesnakom alebo sušenými paradajkami. Dá sa z nej pripraviť aj hlavný chod zmiešaním s restovanou zeleninou, hubami alebo mäsom. Spôsob prípravy: Pohanku lámanku prepláchnite a potom varte podobne ako ryžu (15-20 minút), kedy na jeden diel pohánky pripadajú asi dva dieliky vody. Pre šetrnejšie prípravu, stačí povariť 5 minút a potom nechať dôjsť asi 30 minút pod pokrievkou. Ďalšie zaujímavé recepty a nápady tiež nájdete v našom magazíne. Fotografia je len ilustračné, v najbližšej dobe ju nahradíme reálnu. Pohánka lámanka je vhodná skôr na prípravu kaší. Patrí k prirodzene bezlepkovým nutrične hodnotným potravinám. Je jednoduchá a rýchla na prípravu, veľmi dobre stráviteľná a navyše výživná.